Lasssie is een metaal- en lasbedrijf van Sander de Goede, ooit gestart als automonteur. Sander had een eigen garagebedrijf in Beverwijk, maar wilde zich toch meer toeleggen op de specifieke werkzaamheden van lassen en constructiewerkzaamheden in een breder verband.

Het grootste plezier voor Sander zit hem in het lassen zelf. Het maken en bedenken of het herstellen van constructies. Of die ene slimme oplossing bij een probleem. En de oplossing dan natuurlijk zelf realiseren.

In 2017 ging de knop definitief om en volgde Sander z’n hart. Met een eigen werkplaats (in Beverwijk), een mobiele telefoon (die zelden stilstaat) en een agenda (want we werken op afspraak) is het eigenlijk al gelijk weer een heel bedrijf geworden. Waarbij we niet zijn vergeten wat we voor ogen hadden, dus we komen (als het moet) ook tussendoor of ’s avonds langs voor overleg. Dankzij een goed uitgeruste bus met (bijna) alles wat maar nodig kan zijn komt Sander ook graag op locatie werken. Want soms is dat nu eenmaal het handigste.

Heb je een vraag (of een probleem), neem dan contact op met Sander en vraag naar de mogelijkheden.